Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gaziantep'te kız kaçırdığı ileri sürülen gencin babası öldürüldü

        Gaziantep'te 49 yaşındakiAliÇelik'i dün gece minibüste öldürüp kaçan 4 şüpheli, polisin operasyonuyla saklandıkları evde yakalandı. DHA'nın haberine göre AliÇelik'in oğlunun, 16 yaşındaki M.C.'nin nişanlı olduğu kızı kaçırdığını ileri süren şüpheliler, ona ulaşamayınca babasını öldürdüklerini itiraf etti.

        Karacaoğlan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi'nde dün gece meydana gelen olaydaAliÇelik, minibüsünde tabanca ve pompalı tüfekle ateş açılarak öldürüldü.Çelik'i öldüren şüpheliler, olay yerinden kaçtı.

        Polis yaptığı incelemede, minibüsün yakınlarında bulunan tükürük, sigara izmaritleri ve güvenlik kameralara kayıtlarını inceleyerek delil bulmaya çalıştı. Şüphelilerin Uğurca Mahallesi'ne kaçtıklarını tespit eden Cinayet Büro ekipleri, saklandıkları eve baskın yaparak M.C. (16), Celalettin Coşkun (37), Mehmet Coşkun, (37) veAliCoşkun'u (49) gözaltına aldı.

        Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler cinayet işlediklerini itiraf etti. M.C.'nin nişanlısı olan kızın, öldürülenAliÇelik'in oğlu tarafından kaçırıldığını ileri süren şüpheliler, ismi öğrenilemeyen oğluna ulaşamadıkları için babasıAliÇelik'i tabanca ve tüfekle ateş açıp öldürdüklerini söyledi.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. ÖldürülenAliÇelik'in, oğlu ve kaçırdığı ileri sürülen kızın bulunması için polis çalışmayı sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ