Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de sokak ortasında 7 aylık hamile kadınının darp edildiği iddia edildi

        İzmir'inBuca ilçesinde araba park etme yüzünden iki komşu kadın arasında yaşanan gerginlik sırasında, araç sahibi Koray C.'nin, eşiyle tartışan 7 aylık hamile Ergül Yardımcı ile Oya Dinç ve kızı Dilara Dinç'i tartakladığı ileri sürüldü.

        DHA'nı haberine göre; karakolda ifadesi alınan Koray C., serbest bırakıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıyan olaya tepki gösteren Ergül Yardımcı ve eşi Barış Yardımcı, darp raporu alıp savcılığa ikinci kez suç duyurusunda bulundu.

        Bu arada Koray C.'nin kayınbabası Yaşar Demir ise, olayda iki tarafın sadece tartıştığını, kimseye saldırının söz konusu olmadığını ileri sürdü.

        7 AYLIK HAMİLE KADINIYERE DÜŞÜRDÜ

        REKLAM

        Şirinyer Menderes Caddesi yakınlarında yaşanan olayda, Koray C. aracını, komşularının evinin girişine park etti. Aracın çekilmesi için sahibinin arandığı sırada, ilk olarak Tuğba C. ardından Koray C., kendilerine tepki gösteren ev sahibi 60 yaşındaki Oya Dinç'le tartıştı.

        Bu sırada iddiaya göre, Koray C. tartıştığı Oya Dinç'e, kendisine müdahale eden 21 yaşındaki kızı Dilara Dinç'e ve 7 aylık hamile olan Ergül Yardımcı'ya saldırdı, tartakladı ve yere düşürdü.

        Koray C.'nin yanında bulunan iki erkek arkadaşının da olaya karıştığı ileri sürüldü. Çevreden yetişen vatandaşların araya girmesiyle taraflar sakinleşti.

        GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

        Bu sırada fenalaşan 7 aylık hamile Ergül Yardımcı, hastaneye kaldırıldı. Yardımcı'nın kontrollerden sonra karnındaki bebeğinin iyi olduğu öğrenildi. Tartışmada dayak yediklerini söyleyen üç kadının şikayeti üzerine karakola götürülen Koray C. ile iki arkadaşı, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        Güvenlik kamerasının da kaydettiği olaydan sonra kendilerine saldıran kişilerin serbest bırakılmasına tepki gösteren Ergül Yardımcı eşi Barış Yardımcı ile Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alıp savcılığa yeniden suç duyurusunda bulundu. Yaşadıklarını anlatan Ergül Yardımcı, "Sadece olayı yatıştırmaya çalıştım hepimize sokak ortasında saldırdı. Hamile olduğumu bile bile yaptı. Buna rağmen elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Bunu kabul etmiyorum, cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

        Bu arada Koray C.'nin kayınbabası Yaşar Demir ise, olayda iki tarafın sadece tartıştığını, kimseye saldırının söz konusu olmadığını ileri sürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ