Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de uyuşturucu bağımlısı koca, 2 çocuk annesi eşini öldürdü

        Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde iddiaya göre uyuşturucu bağımlısı olan ve evdenuzaklaştırması bulunan Abdurrahim P. (35), 13 yıllık eşi 2 çocuğunun annesiMeral P.'yi (33) evde bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası kaçan Abdurrahim P., polis tarafından yakalandı.

        DHA'nın haberine göre olay, dün gece Tomarza Yenimahalle'de dün saat 19.00sıralarında gerçekleşti. Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen işsiz Abdurrahim P., mahkeme kararıyla uzaklaştırma kararınarağmeneşi Meral ile kızlarının kaldığı eve geldi.Kızları Semanur ve Kıymetnur´uekmek almaları için bakkala gönderen Abdurrahim P., daha sonra eşi Meral P.'yi kalbinden ve karnından bıçakladı. Talihsiz kadın olay yerinde can verirken, şüpheli kocaevin yatak odasından aldığı pompalı tüfekle kaçtı. Abdurrahim P. daha sonra,evinin yakınlarında gördüğü aralarında husumet bulunan Yunus Avcıoğlu´na ateş etti. Avcıoğlu yara almazken, silah sesi üzerine olay yerine gelenpolis ekipleri, kaçmaya başlayanAbdurrahim P.'yi yaklaşık 300 metre kovalamaca sonucu yakaladı.

        Eşiniöldürdüğünü itiraf eden Abdurrahim P. gözaltına alınırken,talihsiz kadının cesediotopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ