Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Bodrum'daki depremden sonra tatilcilerin bir kısmı İstanbul'a döndü

        Bodrum’da yaşanan 6.3 büyüklüğündeki depremin ardından bazı tatilciler, talilerini yarıda keserek İstanbul'a döndüler.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın aktardığı bilgilere göre, Fransa’dan Bodrum’a tatil yapmaya giden Nail Dağlı da İstanbul’a geldi. Dağlı, “Deprem oldu ondan dolayı döndüm.Ayın 26’sında Fransa’ya gitmem lazımdı. Hemen havalimanına geldim ve ilk bileti alarak İstanbul’a dayımın yanına geldim. Deprem sırasında Bodrum’da çarşıda alışveriş yapıyordum. Elbise bakarken hepimiz birden yere düştük. Sora dışarı çıktık, elektrik de gitti. Herkes dışarı koştu. Çok panik vardı” diyerek deprem anında yaşananları anlattı.

        REKLAM

        “DIŞARIDA YATACAĞIMZA ERKEN DÖNDÜK”

        Depremin ardından tatilini erken bitiren Yılmaz Kahraman da , “Deprem nedeniyle uçağı öne aldık. Çünkü odalara girişimiz yasaklandı. Sahildeydik. Bir anda çatırtılarla birlikte su yükseldi ve şezlongun suya çekildiğini gördük. Herkeste bir panik havası vardı. Dışarıda yatacağımıza uçağımızı erkene alıp dönelim dedik” diye konuştu.

        UÇAKLARDA YER KALMADI

        Deprem nedeniyle Bodrum'dan ayrılanların yoğun talebi başta THY olmak üzere özel havayolu şirketlerinin Bodrum-İstanbul seferlerinde yer bulamamasına yol açtı. Havayolu şirketlerinin seferlerinde yoğun talep nedeniyle yer bulunan birkaç seferinde ise düşük biletli koltuklarda yer kalmadı.

        Bodrum'dan deprem nedeniyle dönmek isteyenler uçaklarda yer bulamaması üzerine Türk Hava Yolları Bodrum-İstanbul seferi için bir ek sefer koydu. Bir uçuşun da uçak tipini büyüterek kapasite artışına gitti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ