Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de hafriyat kamyonu, işçi servisine çarptı! Yaralılar var

        Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kum yüklü hafriyat kamyonunun, işçileri taşıyan servis minibüsüne çarpması sonucu 10 kişi yaralandı.

        Kaza D-100 Karayolu Şirinyalı Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul yönüne giden hafriyat kamyonu, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildikten sonra karşı yönden gelen bir çimento fabrikasının işçilerini taşıyan işçi servis minibüsüne çarptı. Çarpmanın şiddetiyle işçi servisi minibüsü devrildi. Harfiyat kamyonundaki kum da yola saçıldı.

        10 İŞÇİ YARALANDI

        Kazayı gören sürücüler 112 ve polisi arayarak yardım istedi. Kaza sonrası 2 şerit de ulaşıma kapatıldı. Kazada ilk belirlemelere göre, Celal Denli, Selçuk Öztürk, Selçuk Serdar, Ceyhun Acar, Emre Kara, Kemal Kes, Emrah Keleş, Turgay Satır, Hasan Ata ve ismi henüz öğrenilemeyen 1 işçi daha yaralandı. Sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralıları ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere sevk etti. Kaza yapan araçlar yol kenarına çekildikten sonra yol yeniden ulaşıma açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ