Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın'da intihar eden adam eşinin can verdiği günü seçti

        Aydın’ın Bozdoğan İlçesi’nde bir ailenin dağılmasına neden olay trajik olay önceki gün yaşanmıştı. Caner Taşkın, intihar eden eşinin mezarı başında hayatına silahla son verdi.

        Gazete Habertürk'ten Kadir Tamer'in haberine göre, 35 yaşındaki Sevcan Taşkın, ikinci evliliğini yaklaşık 5 yıl önce Caner Taşkın ile yaptı. İlk eşinden 11 yaşında oğlu olan genç kadının 4 yıl önce de Caner Taşkın’dan bir oğlu dünyaya geldi. İş dolayısıyla Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nde yaşayan çiftin mutluluğu, bunalıma giren Sevcan Taşkın’ın 30 Haziran’da hap içerek intihar etmesiyle bozuldu. Eşinin ölümü üzerine büyük acı yaşayan ve memleketi Söke’ye taşınan Caner Taşkın da 4 Ağustos Cuma günü karısının Bozdoğan Çamlıdere Mahallesi’ndeki mezarı başında pompalı tüfekle intihar etti. Taşkın’ın cenazesi memleketi Söke’de toprağa verildi.

        REKLAM

        İLAÇLARINI ALMAMIŞ

        Caner Taşkın’ın ölümünden iki gün önce daha önce yaşadıkları Kavaklıdere’ye gidip otelde kaldığı ve birçok arkadaşıyla görüştüğü ortaya çıktı. Buradan dönüşte direkt Bozdoğan’daki eşinin mezarına gidip intihar eden Taşkın’ın bu ziyareti intiharı öncesinde vedalaşmak için yaptığı sanılıyor. Taşkın’ın bazı kişilere de mesaj atarak ya da telefonla arayarak helallik istediği belirtildi. Taşkın’ın intihar için eşinin öldüğü cuma gününü seçmesi de dikkat çekti. Öte yandan Sevcan Taşkın’ın ise panik atak nedeniyle antidepresan kullandığı ancak intiharından önce bir ay boyunca ilaçlarını almadığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ