Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te yanan fabrikanın sahibi için gıyabi cenaze namazı kılınacak
        1

        Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) iplik fabrikasında çıkan yangında kaybolan kişiye ait olduğu değerlendirilen ceset parçaları ve bir telefon bulundu.

        2

        Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Daire Başkanlığı Köpek Eğitim Merkezi Şubesine bağlı "Endy" ve "Obert" adlı kadavra arama köpekleri yanan fabrikanın enkazında yaklaşık 5 saat arama yaptı.

        3

        Gaziantep Narkotik Şube Müdürlüğünce de desteklenen aramalarda fabrika sahibi Tuncay Kara'ya ait olduğu değerlendirilen ceset parçalarına ve bir cep telefonuna ulaşıldı.

        4

        Yangında fabrika sahibi Tuncay Kara'dan haber alınamaması üzerine soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla arama çalışması başlatıldı.

        5

        Gaziantep İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, yaptığı açıklamada, emniyet yetkililerinin olay yerindeki çalışmasını tamamladığını söyledi.

        6

        Tuncay Kara'ya ait olduğu değerlendirilen bazı ceset parçaları bulunduğunu ifade eden Yılmaz, "Emniyet yetkililerimiz Kara'ya ceset ve doku parçaları buldu.

        7

        Bunun yanında ayrınca Kara'ya ait olduğunu değerlendirilen cep telefonuna da ulaşıldı. Yangınla ilgili diğer çalışmalar titizlikle devam ediyor." diye konuştu.

        8

        Gaziantep 1. OSB'de bir iplik fabrikasının deposunda, pamuk ve elyaf malzemelerinin bulunduğu bölümde 3 gün önce akşam saatlerinde çıkan yangının ihbar edilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilmişti.

        9

        Yangın yaklaşık 15 saat süren çalışmayla söndürülmüş, dumandan etkilenen 4 itfaiye eri ile 3 işçi kentteki bazı hastanelere kaldırılmıştı.

        28
        29
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ