Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Vatan Şaşmaz'ın kanlı görüntülerini çeken polis memuru açığa alındı

        Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz'ın otel odasında çekilen kanlı görüntülerinin yayınlanmasıyla ilgili açılan soruşturmada bir polis memuru açığa alındı. Görüntüyü, olay yerine gelen ilk ilçe ekiplerinden bir polis memurunun çektiği belirlendi.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun aktardığı bilgilere göre, Beşiktaş'da lüks otel odasında ölü bulunan Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in kanlı ceset görüntülerinin yayınlanması üzerine soruşturma başlatılmış, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başmüfettiş görevlendirilmişti.

        OLAY YERİNE GELEN İLK POLİS ÇEKMİŞ

        Bir kadın tarafından bazı medya kuruluşlarına satılmak istenen ve daha sonra yayınlanan görüntüler üzerine başlatılan soruşturmada, görüntüleri inceleyen başmüfettişler, görüntülerin çekildiği sırada odada olan kişilerin kim olduğunu inceledi. Sağlık görevlilerince Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'e müdahale edildiği anlarda çekildiği anlaşılan görüntüyü bir polis memurunun çektiği tespit edildi. Beşiktaş İlçe Ekipleri'nde görevli olduğu belirlenen polis memuru ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Olay yerine ilk giden görevli polis olduğu belirlenen polis memurunun silahına el konularak açığa alındı.

        REKLAM

        EŞİNE GÖNDERMİŞ

        Yapılan soruşturmada görüntülerin gönderilme trafiği de ortaya çıkarıldı. Soruşturmada ortaya çıkan ayrıntılara göre, polis memuru çektiği görüntüyü eşine gönderdi. Polis memurunun eşi de bu görüntüyü, erkek kardeşine gönderdi. Erkek kardeş ise, iddialara göre, görüntüyü Didem Ç. adlı kadına verdi. Kadın da görüntüleri, ulaştığı bazı basın kuruluşlarına iddiaya göre parayla satmak istedi. Soruşturma kapsamında Didem Ç.'nin de ifadesinin alınacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ