Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da intihar eden genç bu anları kendisini terk eden sevgilisine izletti

        Antalya'da otomobil servisinde çalışan 27 yaşındaki M. G., kendisini terk eden sevgilisinicep telefonundan görüntülü arayarak, intiharını izletti.

        DHA'nın haberine göre olay, bugün öğle saatlerinde Konyaaltı İlçesi Molla Yusuf Mahallesi'ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Antalya'da otomobil servisinde çalışan M. G., sevgilisinin kendisini terk etmesi üzerine bunalıma girdi. Kullandığı otomobille ormanlık alana giden G., burada intihar için hazırlık yaparken, bir yakınını arayarak yaşamına son vermek üzere hazırlık yaptığını söyledi. G., kısa süre sonra otomobin üzerine çıkarak ağaca bağladığı ipi boynunu geçirdi. M. G., daha sonra da kendisini terk edensevgilisini görüntülü aradı. Genç kızla görüntülü bağlantı kurmasının ardından G.,otomobilin motor kaputundan kendini boşluğa bıraktı.

        G.'nin yakınının ihbarı üzerine verilen adrese giden polis, M. G.'nin ipte asılı olduğunu gördü.Çağrılan sağlık ekipleri, G.'nin öldüğünübelirledi. G.'nin cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ