Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ağar'ı rüyamda gördüm

        Parti üyesi ünlü mankenler şokta! Podyum dünyasının siyaset yapan ünlü mankenleri, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

        CHP ve DP’yi üye olan mankenler büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirtirken AKP’ye üye olan manken Eva Maya, partisini göklere çıkardı:

        Şebnem Scheffer (DP):

        Mehmet Ağar’ı kuvvetli bir lider gördüğüm için onun partisini seçtim. Seçim sonuçları umduğumuz gibi çıkmadı. AKP ve CHP’yi yüzde 30’larda düşünüyordum. DP’yi de yüzde 13’lerde düşünüyordum. AKP’yi zaferinden dolayı kutluyorum ama bu kadar oy beklemiyorduk. Ağar’ın teröre ve işsizliğe karşı faydalı olacağını düşünüyordum. Ama halk vaatlerine inanmadı. AKP’nin yaptıklarını görünce halk istikrarı seçti. Ağar’ın istifasını doğru karşıladım. Onun yerinde ben de olsam istifa ederdim. Kendisini rüyamda çok üzgün gördüm. Telefon numarası var, aramayı düşünüyorum. Ağar’ın yerine şimdi yeni bir isim düşünülüyor. Onu benim söylemem yanlış olur.

        Tuğba Özay (CHP):

        Deniz Bey halka çok yakın olamadı. Halka daha mesafeli. CHP’ye giden oylar Baykal’a değil partiye gitti. AKP’ye giden oylar ise partiye değil Erdoğan’a gitti. Çünkü Tayyip Bey halka çok yakın. Bu yüzden CHP’de taze bir kana ihtiyaç var.. Benim aklımda iki isim var. Biri Hikmet Çetin diğeri Murat Karayalçın.

        Eva Maya (AKP):

        AKP dışında başka parti mi var. Ekonomide AKP çok başarılı oldu. Erdoğan başbakan olmadan önce insanlar ilaç kuyruklarındaydı. Şimdi öyle bir sorun yok. Ben mankenlik yapıyorum bütün defilelerde yer alıyorum. AKP’nin hiç bir zararını görmedim. Zaten AKP diğer partilere göre daha cool takıldı. Diğerleri gibi kavgacı davranmadı.

        Şahnaz Çakıralp (CHP):

        Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Şu anda bir değerlendirme yapmayacağım.

        VATAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ