Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kapalıyız! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM / Evren ALANLI

        Sarı-Lacivertli kulüpte deyim yerindeyse "Kasap et derdinde, koyun can derdinde" deyimine tam olarak uyan bir hava hüküm sürüyor. Tüm camia ve yönetim Süper Lig'in tamamlanmasına 4 hafta kala şampiyonluk için kenetlenirken, sözleşmesi biten futbolcular da kara kara gelecek sezon akıbetlerinin ne olacağını merak ediyor.

        NEDEN ERTELENDİ?

        Sezon sonunda mukaveleleri sona erecek olan Ali Bilgin, Vederson, Semih ve Deniz Barış'ın geçtiğimiz günlerde yönetimle masaya oturmak için Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım ikilisinden randevu istedikleri ancak bu taleplerinin geri çevrildiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetimle ön görüşme yapmak isteyen bu dörtlünün bu taleplerinin neden geri çevirildiği ise sonradan anlaşıldı. Geçtiğimiz günlerde gelecek sezon planlaması için biraraya gelen yönetim kurulu ve Aykut Kocaman'ın aldıkları ortak karar neticesinde tüm transfer çalışmalarının Süper Lig'in bitim tarihi olan 16 Mayıs'a kadar askıya alındığı bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının Beşiktaş derbisinden önce bu konuda fikir birliğine vardıkları ve iç transfer görüşmelerini, takım içi motivasyonun bozulmaması için 16 Mayıs tarihinden sonraya ertelediklerini menajer ve futbolculara bildirdikleri ortaya çıktı.

        DAUM LİSTEYİ VERDİ

        Mukavelesi tamamlanacak olan futbolcuların da Dünya Kupası'ndan ötürü kısalacak transfer periyodunu göz önünde bulundurup, kendi kaderlerini çizmek istedikleri ancak yönetimin de bu talepleri geri çevirdiği ifade edildi. Ayrıca teknik direktör Christoph Daum'un geçtiğimiz ay kalacak ve gideceklerin listesini yönetime verdiği, ancak idarecilerin takımın havasını bozmamak ve konsantrasyonu sağlamak için bu yöntemi tercih ettikleri de bu tutumun ana nedeni olarak gösterildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ