Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Özel hayatın gizliliğinin ihlali" soruşturması

        İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ''özel hayatın gizliliğinin ihlali''ne ilişkin soruşturma kapsamında bir grup askeri personel, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

        Merkez Komutanlığına ait sivil bir araçla adliyeye ulaştırılan askeri personelin, ''şantaj ve askeri casusluk'' iddialarını da soruşturan İstanbul Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen'e ifade vermeleri bekleniyor.

        'Askeri casusluk' soruşturmasında gözaltına alınan askerlerden ikinci bir grup daha adliyeye getirildi. Sabah saatlerinde getirilenlerle birlikte adliyeye getirilen asker sayısı 12'ye yükseldi.

        İstanbul Cumhuriyet Savcısı Fikret Seçen tarafından yürütülen 'askeri casusluk' soruşturması kapsamında gözaltına alınan muvazzaf askerlerden ikinci bir grup daha adliyeye getirildi.

        Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne askeri araçla getirilen muvazzaf askerler, hakim ve savcıların giriş yaptığı kapıdan adliye binasına alındı. Sabah saatlerinde getirilenlerle birlikte adliyeye getirilen asker sayısı 12'ye yükseldi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ