Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kılıçdaroğlu yürüyen merdivene ters bindi!

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş'ta düzenlediği basın toplantısının ardından yürüyen merdivende zor anlar yaşadı. Yanlış merdivene binen Kılıçdaroğu, yukarı hareket eden merdivenden güç de olsa aşağıya indi.

        Beşiktaş Belediyesi Mustafa Kemal Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Kılıçdaroğlu, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

        Soner Yalçın'ın dinlemelere takıldığı için gözaltına alındığı yönündeki bir soruya Kılıçdaroğlu, "Telefonların dinlenmesini ayıp olarak değerlendiriyorum. Benim, evimin ve çocuklarımın telefonları dinleniyor. Bunun adı 'ileri demokrasi' oluyor, ne söyleyebilirim?" cevabını verdi.

        Kılıçdaroğlu, daha sonra, aşağıya inmek için yan yan hareketsiz halde duran yürüyen merdivenlere yöneldi. Aşağıya inmek isteyen Kılıçdaroğlu, yanlışlıkla yukarı çıkan merdiveni kullanınca zor anlar yaşandı.

        Önce hareket etmeyen merdivenin ortasına gelen Kılıçdaroğlu, merdiven yukarı doğru çıkınca şaşkınlık yaşadı. Bir süre ters yönde inen Kılıçdaroğlu, görevlilerin merdiveni durdurmasıyla aşağıya inebildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ