Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP'den 'dinlemeye' çözüm!

        Cemal AŞAN/ VAN (AHT)

        Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Van'da düzenlenen ve 3 gün süren 'Siyasetti Başarı Stratejisi Çalışmaları' toplantıları sırasında içeride yapılan görüşmelerin dinlenmesini önlemek amacıyla sinyal kesici JAMMER cihazı kullanıldığı ortaya çıktı. Toplantı ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yapan İl Başkanı Ertuğrul Çabuker de toplantı sırasında JAMMER cihazı kullanıldığını doğruladı.

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı toplantıya Van, bölge illeri, Ankara ve İstanbul'dan davetliler katıldı. Yaklaşık 90 kişinin katıldığı toplantılarda katılımcılar CHP'den beklentilerini ve yapması gerekenleri anlattı. CHP bu toplantılarda kendilerine iletilen öneri ve düşünce ve talepleri değerlendirdikten sonra uygun gördüğü kısımları seçim beyannamesine ekleyecek.

        DİNLEMEYE JAMMER'Lİ ÇÖZÜM

        Van'da düzenlenen toplantıda içeride yapılan görüşmelerin kayıt altına alınmasını önlemek amacıyla sinyal kesici JAMMER cihazı kullanıldığı ortaya çıktı. Toplantının başladığı Cuma gününden itibaren üç gün boyuna çalıştırılan cihaz ile içeride yapılan görüşmelerin kayıt altına alınmasını önüne geçilmesi amaçlandı. Van'da yapılan toplantı ile ilgili değerlendirme yapan CHP Van İl Başkanı Ertuğrul Çabuker de toplantıda JAMMER cihazı kullanıldığını doğruladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ