Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Of Belediye Başkanı Saral da TBMM'ye girdi

        Kenan TAŞKIN/ TRABZON (AHT)

        Başbakan Erdoğan için "Böyle bir başbakana sahip olduğumuz için iki rekat şükür namazı kılmamız gerekir" diyen diyerek dikkatleri üzerine çeken Trabzon'un Of ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Oktay Saral, İstanbul 1. Bölge 13. sıradan girdiği seçimde milletvekili olarak parlamentoya girdi.

        Trabzon'dan milletvekili olmak için belediye başkanlığından istifa ederek AK Parti milletvekiliaAday adayı olarak başvurmasına rağmen, Başbakan Erdoğan tarafından İstanbul Birinci Bölge 13. sıradan aday gösterilen Oktay Saral, yapılan genel seçimler sonrası milletvekilliğini kazanarak parlamentoya girmeye hak kazandı.

        Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çeken Oktay Saral, Başbakan Erdoğan için her gün iki rekat şükür namazı kılınması çağrısında bulunmuş ve "Amerika'dan bile korkmayan, kimseyi takmayan İsrail, ilk defa Türkiye'den özür diledi. Allah, Başbakanımızı bizim başımıza nasip ettiği için her gün iki rekat şükür namazı kılmamız gerekir. Türkiye, İslam dünyasının lideri konumunda. Türkiye kabuğunu kırdı, artık dünyaya yön veren bir ülke konumuna geldi. Bugüne kadar halkın iktidarı olamadı. Bir defa oldu. O da 28 Şubat'ta alaşağı edildi.Bugün gücünü halktan alan bir iktidarımız var. Bu iktidar önceki dönemlerde olduğu gibi, oylarını aldığı halkına sırtını dönmüyor" diye konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ