Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhurbaşkanı Facebook ve Youtube'da!

        Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün twitter'dan sonra, Facebook ve Youtube sayfaları da açıldı. Gül'ün temaslarının, vatandaşlarla bir araya geldiği görüntülerin ve fotoğrafların yayınlandığı hesaplarının açılışını, yine Cumhurbaşkanı Twitter hesabından ilan etti.

        Facebook üzerinden http://www.facebook.com/cbabdullahgul adresinden Gül'ün adına kurulan grupta, Cumhurbaşkanı'nın etkinlikleri, yaptığı konuşmalar, fotoğraflar, videolar ve özgeçmişi var. Ayrıca bu sayfa http://www.facebook.com/cbabdullahgul#!/trpresidency adresinden İngilizce olarak da yayınlanmaya başladı.

        Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Youtube'da da "brand channel" olarak adlandırılan marka bir kanal açtı. "Cumhurbaşkanı'nın kanalı" olarak adlandırılan kanalda Gül, kişisel bir televizyon kanalı gibi yayın yapıyor. Bu kanalda Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'e yönelik de videolar yer alıyor.

        Gül'ün adına sosyal paylaşım sitelerinde açılan hesapların yanı sıra iPhone ve iPad kullanıcıları için de Cumhurbaşkanlığı uygulaması oluşturuldu. Bu uygulamada da yine Gül'ün açıklamaları, konuşmalarının yanı sıra günlük programının ilanı yapılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ