Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 'Dokun'ma dilekçesi

        CHP milletvekilleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezlekeyi protesto etmek amacıyla ''dokunulmazlıklarının kaldırılması'' istemini içeren dilekçelerini TBMM Başkanlığına sundu.

        CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, basın giriş kapısı önünde açıklama yaptı. Açıklamanın ardından, aralarında CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'ın da bulunduğu çok sayıda milletvekili, ''dokunulmazlıklarının kaldırılması'' istemini içeren dilekçelerini sunmak için TBMM Başkanlığına yürüdü.

        Yürüyüş sırasında alkışlarla protesto gösterisinde bulunan CHP'li milletvekilleri, daha sonra dilekçelerini TBMM Başkanlığına sundu.

        KILIÇDAROĞLU: "VIZ GELİR TIRIS GİDER"

        Türkiye Ziraatçiler Derneği'nin Ankara Ticaret Odası'nda yapılan 11. Ulusal Tarım ve Gıda Kongresi'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkındaki fezleke konusunda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Fezleke gelmiş gitmiş bunlar vız gelir tırıs geçer. Yeri zaman gelince hapsede girerim. Kimse bize diz çöktüremez. Diz çökeceğimiz yer halkın karşısıdır." dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ