Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem kılıçdaroğluna don kişot benzetmesi kemal kılıçdaroğlu don kişot

        HABERTURK.COM

        Başbakan Tayyip Erdoğan,3. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu'nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiriler yöneltti.

        Başbakan Erdoğan, fezleke tartışmasına değinerek TBMM'de 600 küsur fezleke olduğunu Kılıçdaroğlu hakkında da 13 fezleke olduğunu söyleyerek 'Neden bu fezleke için bu kadar tepki gösteriliyor?' dedi.

        Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde: "Ben dahil birçok milletvekili için 600 küsur fezleke var. Benimle ilgili olarak üç, sayın Deniz Baykal'la ilgili üç fezleke var. Kemal Kılıçdaroğlu ilgili olarak da tam 13 fezleke var. Adil yargılamayı etkilemekten daha önce dört tane fezleke hazırlanmış sayın Kılıçdaroğlu için. Şimdi bir ucuz kahramanlığın içindeler. Bir fezelekeden idam sahpaları kurdular. Kusura bakmasınlar ama roman kahramanı Don Kişot'un bile kadar hayal gücü bu kadar zengin değildi.

        Silivri'de tiyatro yok, milletin hakimleri savcıları var. Milletin hakimleri, savcıları millet adına yargılama yapıyor. İlla tiyatro göreceklerse kendi partilerinin içine baksınlar."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ