Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Parti'li iki vekil kazada yaralandı

        AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz, bugün öğleden sonra Muş yakınlarında kazada yaralandı.

        Ankara- Muş uçak seferinin elverişsiz hava koşulları yüzünden iptal edilmesi üzerine Muş uçağı, Elazığ Havalimanı'na indi.

        Milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile Ak Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadiroğlu, Bitlis Belediye Başkanı Ak Partili Fehmi Alaydın'ın 34 FA 0013 plakalı özel otomobiliyle öğleden sonra Bitlis'e gitmek üzere Elazığ'dan ayrıldı.

        Muş'a 8 kilometre kala, kar ve buzlu yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil şarampole yuvarlandı. İki takla atan otomobilden yaralı olarak çıkan Milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz ile henüz kimliği öğrenilemeyen sürücü ambulanslarla ;Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Acil Serviste yaralılara müdahale edilirken Ak Parti İl Başkanı Fatih Kadiroğlu'nun ise kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

        VEKİLLER HAVA AMBULANSIYLA ANKARA'YA GÖNDERİLDİ

        Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Önal, “Milletvekillerimiz gece hastanemizde herhangi bir duruma karşılık gözetim altına alınmıştı. Daha sonra Sağlık Bakanlığı'nın isteği üzerine milletvekillerimizi hava ambulansıyla Ankara'ya gönderdik” dedi.

        TABURCU EDİLDİLER

        Ak Parti milletvekilleri Vahit Kiler ile Vedat Demiröz, tedavi gördükleri Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu edildi.

        Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan, Kiler ve Demiröz'ün yapılan tetkiklerinde herhangi bir bulguya rastlanmadığını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

        Doğan, milletvekillerinin hastaneden taburcu edildiğini bildirdi.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ