Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kara Kuvvetleri Komutanı Suriye sınırında

        Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük ve beraberindeki general ve askeri yetkililerle birlikte helikopterle 2. Hudut Tabur Komutanlığı'na geldi. Kıvrıkoğlu ve beraberindekiler için Kilis genelinde geniş güvenlik önlemi alınırken, konvoyu tam donanımlı ambulans takip etti. 2. Hudut Tabur Komutanlığı'na geçen Orgeneral Kıvrıkoğlu ve beraberindekilere 2. Hudut Tabur Komutanı Piyade Kıdemli Binbaşı Salih Üstündağ tarafından brifing verildi. Ardından Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu beraberindekiler, Kilis Valililiği'ne geçti. Kilis Valisi Yusuf Odabaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar ve Vali Yardımcıları tarafından karşılandıktan sonra polis merasim mangasını selamlayan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Kilis Valiliği şeref defterine yazı yazdı. Kilis Valisi Yusuf Odabaş'a günün anısına plaket veren Kıvrıkoğlu'a Vali Odabaş tarafından hediye sunuldu. Vali Odabaş ile Orgeneral Kıvrıkoğlu ve beraberindekiler, basın kapalı

        bir görüşme gerçekleştirdi. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, konteynır kentte incelemelerde bulunduktan sonra Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Öncüpınar 4. Hudut Bölük Komutanlığı'na geçerek, askerlerle birlikte öğle yemeği yedi. Kıvrıkoğlu ve beraberindekiler, Suriye sınırında incelemeler bulundu.

        Öte yandan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu beraberinde 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük'ün denetlemelerde bulunduğu Öncüpınar 4. Hudut Bölük Komutanlığı'nın karşısındaki Suriye tarafında önceki gün Suriye ordusuyla muhalifler arasında şiddetli çatışmalar olmuş, çatışma sesleri Türk tarafından duyulmuştu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ