Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Öğretmene dayağa 9 yıl hapis!

        İsmet ACAR / BURSA (AHT)

        Bursa Merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı semtindeki Hasan Öztimur İlköğretim Okulu'nda yaşanan olayda okulun İngilizce öğretmeni Lokman Sezer (37), sınıfta ders verirken, aniden kapı açılarak içeriye öğrencilerden birisinin velisi olan Nezir Ç. girdi. Öfkeli veli, iddiaya göre oğluna neden tokat attığını sorduğu öğretmenin üzerine atladı. Bu sırada yaşanan arbedede öğretmen Lokman Sezer burnuna aldığı darbeyle yaralandı. 112 ambulasıyla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğretmen Sezer'e 3 gün iş göremez raporu verildi. Öğretmen, veli Nezir Ç.'den şikayetçi oldu.

        Yavuz Selim Polis Merkezi'nde ifade veren Nezir Ç., oğluna iki gün önce bir öğretmen tarafından tokat atıldığını, öğretmenlerle görüşmek için okula gitiğini, Lokman Sezer'e saldırmasının ise öz konusu olmadığını öne sürdü.

        Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcı, veli Nezir Ç.'nin, "Kasten yaralama, hakaret ve tehdit" suçlarından 9 yıla kadar hapsini istedi. Nezir Ç., önümüzdeki günlerde Bursa 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ