Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bahçeli: "Başbakan ve partisinin kabusu MHP'dir"

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan ve partisinin en büyük kabusunun MHP olduğunu öne süren, "Çünkü MHP gelirse haram lokma yiyenler hesaba çekilecektir. Hırsızların, hainlerin, teröristlerin defteri dürülecektir. Bölünme konusunda neredeyse yabancılara söz veren iktidarın yakasından tutulacaktır" dedi.

        Soner ÖZCAN-Yusuf DALAMAN / ANTALYA (AHT)

        Çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere karayoluyla Antalya'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kent girişinde yüzlerce araçtan oluşan bir konvoy ve yaklaşık 2 bin partili tarafından karşılandı. Daha sonra Serik ilçesine geçen Bahçeli, MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Habalı'yı ziyaret edip, Serik Belediyespor Kickboks takımının gösterisini izledi. Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Hizmet Binası'nın temel atma törenine katılan Bahçeli, burada yaptığı konuşmada hükümeti eleştirdi.

        MHP'li belediyelerin çok önemli başarılara imza attığını ancak bunu çekemeyen hükümetin, iftira ve karalamalarla MHP'li belediyeleri zan altında bırakmaya çalıştığını iddia eden Bahçeli, şöyle konuştu: "Başbakan ve partisinin kâbusu MHP'dir. Çünkü MHP gelirse haram lokma yiyenler hesaba çekilecek, hırsızların, hainlerin defteri dürülecektir. Bölünme konusunda neredeyse yabancılara söz veren iktidarın yakasından tutulacaktır. Türkiye'yi bölmeye çalışan, Türk milletini ayırmaya ve düşman kamplara seferber etmeyi aklından geçirenler, şaşırıp felç olacaklardır"

        Konuşmasında ekonomik sorunlara da değinen Bahçeli, şunları söyledi: "Millet her alanda kaderine terk edildi. Ekonomideki tahribat, azan hayat pahalılığı, kâbus gibi çöken zamlar hepinizi perişan etmiştir. Bugün başbakanın 'gelişmiş' diyerek yutturmaya çalıştığı ekonomik sistem, sizlerden aldığı fahiş vergilerle ayakta güç bela durabilmektedir. Fakirleşen millet, itibarlı devlet çelişkisi ve ağır yoksulluk hali sürekli görmezden gelinmekte, üstelik zenginleşmekten bahsedilmektedir.

        Ortadoğu sultanlığına özenen sefil zihniyetler, milletimizin meselelerini çözemeyeceklerini anlayınca küresel güç merkezlerinin izin ve icazetiyle oyalanmaya ve ülkemizi sonu olmayan gerilimlerle meşgul etmeye çalışmışlardır. Gayet net olarak biliyor ve bizatihi yaşıyorsunuz, zenginleşen, büyüyen, gelişen asla sizler değilsiniz, hiçbir zaman da olmadınız. Şüphesiz bu devran böyle gitmez, gitmemelidir."

        Bahçeli daha sonra, yine açılışlara katılmak üzere Kemer'e hareket etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ