Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tüzmen'den Ayaydın'lara düzello daveti, kürşad tüzmen aydın ayaydın kavgası, ayaydının oğlu tüzmene kafa attı

        Eski bakanlardan Kürşad Tüzmen ile CHP Milletvekili Aydın Ayaydın’ın oğlu Gökhan Ayaydın arasında düğünde çıkan kavgayla ilgili, tarafların birbirinden şikâyetçi olması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

        Ayaydın’ın Tüzmen’in kendisini küfredip iterek “Ben bakanım, sen bittin, seni öldüttüreceğim” diye tehdit ettiğini iddia ettiği belirtilirken, Tüzmen Ankara Adliyesi’ne giderek Adli Tabiplik’ten sağlık raporu aldı.

        Öte yandan Tüzmen'in, kabakuvvet içerikli açıklamalarının ise devam ettiği gözden kaçmadı. Ankara'da VIP otobüsünde Tüzmen'in Ayaydın'a saldırmasıyla başlayan ve ardından geçtiğimiz günlerde Sheraton Otel'de tırmanan gerilimin ardından Tüzmen'in şiddet içerikle açıklamaları da devam ediyor. Suç duyurusunda bulunduğunu belirten Tüzmen “Aydın Ayaydın, Gökhan Ayaydın ve Yalçın Ayaydın’ı ringe davet ediyorum. Üçü bir olsun, ben tek başıma olayım, dövüşelim’ ’ diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ