Ankara'da sürpriz konuk!

Başbakan Erdoğan, Hamas Lideri Halid Meşal ile bir araya geldi

24 Temmuz 2012 Salı, 22:03:20Güncelleme: 25 Temmuz 2012 Çarşamba, 01:07:21
Onaylanmadı Bu haberi favori listenize eklemek için üyelik girişi yapmalısınız. Üye değilseniz tıklayın.
Habertürk'e facebook veya
twitter hesabınızdan hızlı bağlantı yapabileceğiniz gibi e-posta hesabınızla da  yeni üyelik yapabilirsiniz.
Başbakan Erdoğan, Dışişleri Bakanı Davuoğlu ve MİT Müsteşarı Fidan ile bir araya geldi Sonra Oku

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi konutta iftarda Hamas Lideri Halid Meşal bir araya geldi.

Görüşmeye Dışişleri Bakanı Ahmet Davuoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı

Davutoğlu, Fidan ve Hamas Lideri Halid Meşal iftar öncesi Başbakanlık resmi konutuna giriş yaptı. İftar yemeği saat 23.00'e kadar sürdü.

AFAD'DA SURİYE TOPLANTISI!
Başbakanlık'taki zirveden önce Suriye yaşanan iç karışıklık ve Türkiye'de misafir olarak bulunan Suriyeliler'in barındığı çadır kentte yaşanan gerginlikler AFAD'da masaya yatırıldı.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığında Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve diğer ilgili bürokratların katıldığı toplantıda Suriye'de yaşanan gelişmeler değerlendirildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndaki (AFAD) toplantının başında basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi.


AJANSLAR