Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kirayı isteyen evsahibini öldürdüler

        Eray EROLLU-Engin BELLİ -AHT

        İlk bıçak darbesinin ardından "İmdat" diye bağıran evli ve 1 çocuk babası Tezel'in sesini duyan komşuları polisi aradı. Polis, adrese gittiğinde bavullarıyla kaçma hazırlığı yapan sevgilileri yakaladı. Grigor Ishkhanyan ev sahibi Cemal Tezel'in kız arkadaşı Sedu Beginyan'ı taciz ettiği için öldürdüğünü söyledi.

        Kumkapı Şahsuvarbey Mahallesi Işın Sokak 13 numarada önceki gece yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti:

        40 yaşındaki Cemal Tezel, 3 ay önce evine kiracı olarak taşınan Ermeni uyruklu olan Grigor Ishkhanyan ve kız arkadaşı Sedu Beginyan'dan kira ücretini istedi. Bunun üzerine çıkan tartışmada Ishkhanyan, Tezel'i bıçakladı. Bununla da yetinmeyip balyozla vurdu. Bir fabrikada bekçi olarak çalıştıktan sonra emekli olan Cemal Tezel'in "İmdat" seslerini duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Cemal Tezel'in 16 yerinden bıçaklanmış ve balyozla vurulmuş cansız bedenini buldu. Polis evde bavullarını toplayarak kaçma hazırlığı yapan Grigor Ishkhanyan ve Sedu Beginyan'ı da yakaladı. Gözaltına alınarak Kumkapı Polis Merkezi'ne götürülen çift,cinayeti itiraf etti. Grigor Ishkhanyan, "Sevgilim bana Cemal Tezel'in kendisini taciz ettiğini söyledi. Bunun üzerine kendisini eve çağırdım. Aramızda tartışma başladı. Bunun üzerine evde bulunan bıçakla onu öldürdüm. Kaç defa sapladığımı hatırlamıyorum" dedi. Polis yetkilileri çiftin cinayeti planlayarak işlediğini bildirdi. Acı haber üzerine olay yerine gelen Cemal Tezel'in yakınları sinir krizleri geçirdi.

        2 KİŞİ DAHA VARDI İDDİASI

        Cinayetten bir saat önce eve emlakçılar geldiği, evde olay sırasında 2 kişinin daha olduğu ancak arka pencereden kaçtıkları iddia edildi. Tezel'in yengesi Kadriye Tezel " Gün içerisinde üç emlakçı geldi ve evi gösterdi. Evde iki şüpheli daha varmış arka camdan kaçtıklarını görenler var. Bizi aradı ama biz anlayamadık ne olduğunu. Balyozla öldürmüşler aklım almıyor insan bu kadar vahşi olabilir mi?"dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ