Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Açığa alınan emniyet amiri konuştu

        D.D, gazetecilere yaptığı açıklamada, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmasından sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan testlerde uyuşturucu madde kullanmadığının ortaya çıktığını söyledi.

        Hakkında başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındığını belirten D.D, şöyle konuştu:

        ''Olay günü operasyonda gözaltına alınan bir arkadaşımın oğlu O.P'yle birlikte Kapuz Plajı'nda denize girecektik. O.P'nin psikolojisi bozuk olduğu için birisinden içmek için uyuşturucu almış. Kendisi de bana gösterdi. Ben de 'senin bunlarla ne işin olur' diyerek attım. Daha sonra arabaya binmemizin ardından gözaltına alındık. Olayla benim hiçbir alakam yok. 'Bir oyuna geldik' diye düşünüyorum. İçici de alan da ben değilim. Arabam yaklaşık 6 saat arandı, emniyette 20 saat boyunca bekletildim. İdari soruşturma tamamlandığında temiz olduğum ortaya çıkacaktır. Beni bu durumda açığa almaları da mantıksızdır. Olay sonrası aldığım raporlarda temiz çıktı. Soruşturma sonunda aklanacağıma eminim.''

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı ve kullanıldığı iddiasıyla U.A. (24), G.B. (21), A.G. (21), O.S. (20), N.A. (18) ve O.P (18) ile bu kişilerden sentetik uyuşturucu temin ettiği iddiasıyla emniyet amiri D.D'yi gözaltına almıştı.

        Emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, emniyet amiri D.D'de açığa alınmıştı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ