Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Semiha Aktaş, 7 aylık bebeğiyle çıktığı hastane yolunda trafik canavarına yakalandı...

        Kenan TAŞKIN/ TRABZON (AHT)

        Hastalanan Semiha Aktaş (25), 7 aylık bebeğiyle çıktığı hastane yolunda trafik canavarına yakalandı. Anne kucağında çocuğu ile hayatını kaybetti. Aynı kazada bir kadın ile 2 kişide yaralandı.

        Bir süreden beri mide rahatsızlığı olan Semiha Aktaş (25), 7 aylık çocuğu Ravza ile birlikte eşi Hacı Aktaş'a (32) ait 69 AN 666 plakalı araç ile Gümüşhane'nen Kelkit ilçesine bağlı Gerdekhisar köyünden Trabzon'a gitmek için yola çıktı. Yanlarına komşusu Kınalı Korkmaz (46) ve oğlu Berat Korkmaz (20) alan aile Maçka ilçesinde trafik canavarına yakalandı. Hacı Aktaş'ın kullandığı araç, Maçka ilçesi Kiremitli köyü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Önce yol kenarındaki mıcır yığınana çarpan araç, daha sonra trafik levhalarına çarptıktan sonra takla attı.

        KALBİ DURDU, SONRA ÇALIŞTI

        Kazaya ilk müdahaleyi, yoldan gecen araç sahipleri yaptı. 112 acil servis ambulansına haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Saadet Aktaş ile Kınalı Korkmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit etti. Kazada yaralanan sürücü Hacı Aktaş, Berat Korkmaz ve annesinin kucağındaki

        7 aylık bebek, önce Maçka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede kalbi duran 7 aylık Ravza bebek yapılan müdahaleyle kalbi yeniden çalıştırıldı. Maçka Devlet Hastanesi'ndeki yaralılar Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevkedildi. Annesi ölen 7 aylık Ravza bebek doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ