Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da düğün sonrası gittikleri yemekten dönen gelin ve damadın da içinde bulunduğu gelin arabası belediyenin şantiyesine uçtu. Kamyona asılı kalan otomobilde sıkışan gelin ve damat ile şoför hafif yaralandı.

        Neşet KARADAĞ/ ADANA (AHT)

        Adana'da düğün sonrası gittikleri yemekten dönen gelin ve damadın da içinde bulunduğu gelin arabası belediyenin şantiyesine uçtu. Kamyona asılı kalan otomobilde sıkışan gelin ve damat ile şoför hafif yaralandı.

        'MELEĞİMLE CENNETE GİDİYORUM'

        Özge Coşkun (25) ile Sadık Coşkun (27) çifti, bir düğün salonunda yapılan düğünlerinin ardından yemeğe gitti. Yemekten saat 02.00'de kalkan damat ile gelini, akrabaları Sertaç Karaaslan, arkasında 'Meleğimi aldım cennetime gidiyorum' yazılı gelin arabasıya evlerine götürmek için yola çıktı.

        YOLU ŞAŞIRDI, ŞANTİYEYE GİRDİ

        Düğünde ve yemekte aşırı derecede alkol aldığı belirtilen Karaaslan, Dr. Mithat Özsan Bulvarı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın kesiştiği kavşağa geldiğinde alkollü olması nedeniyle yolu şaşırdı. Adana Büyükşehir Belediyesine ait yol şantiyesine giren Karaaslan direksiyon hakimiyetini kaybedince önce bir ağaca çarptı, ardından 3.5 metre aşağıda park edilmiş haldeki kamyonun üzerine uçtu.

        OTOMOBİL KAMYONDA ASILI KALDI

        Gelin arabası kamyon ile ağaçlık alan arasında durdu. Şantiye görevlilerinin 155 Polis İmdat'ı araması üzerine kaza yerine polis, ambulans ve belediyenin arama ve kurtarma birimi CANKUR ekipleri gönderildi. CANKUR ekipleri otomobilde sıkışan gelin ve damat ile şoförü güçlükle dışarı çıkardı.

        DURUMLARI İYİ

        Numune Hastanesi'ne götürülen gelin ve damadın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazaya neden olan şoför Karaaslan'ın 196 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ