Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Zonguldak'ta kan donduran dehşet!

        İlyas ÇOLAK-AHT

        Zonguldak'ta yaşayan A.E. (39), 1 haftadır kayıp olan eşi Hediye E.'yi (33) Çanakkale'de buldu. A.E., onlarca insanın önünde eşi Hediye E.'yi silahla vurdu. Daha sonra ağır yaralı eşinin başında sigara içen A.E., başına dayadığı silahı ateşleyerek intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan çiftin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

        Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde yaşayan A.E., 1 hafta önce kayıplara karışan eşi H.E. (33) için Ereğli Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Diğer yandan karısını kendi imkânlarıyla arayan A.E., eşinin Çanakkale'de yaşayan ortak tanıdıkları Gülşen K.'nın (42) yanında olduğunu öğrendi.

        EŞİNİ VURDU, BAŞINDA SİGARA İÇTİ

        Çanakkale'ye gidip bir süre eşi Hediye E. ile Gülşen K.'yı takip eden A.E., bugün saat 18.30 sıralarında, her gün binlerce vatandaşın kullandığı Çanakkale Gestaş İskelesi'ne gelerek eşi Hediye E.'ye silah çekti. A.E., eşine 2 el ateş etti. A.E., araya girmeye çalışan Gülşen K.'nın başına silahın kabzasıyla vurarak kadını yaraladı. Daha sonra yaralıların başında bekleyen A.E., cebinden sigara çıkarıp içmeye başladı. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, elinde silah bulunan A.E.'yi silahı bırakması için ikna etmeye çalıştı. Bir süre polislerle konuşan A.E., silahı kafasına dayayarak 1 el ateş etti.

        "NE OLUR ANNE, ÖLME"

        Çok sayıda polis ekibi ve ambulansın sevk edildiği olay yerine, yaralı olan Gülşen K.'nın kız Buket K. da geldi. Yerde yaralı halde yatan annesini görünce silahla vurulduğunu sanan Buket K., kanlar içerisinde yatan annesine sarılarak, "Ne olur anne, ölme" diye haykırdı.

        Sağlık ekipleri ağır yaralı olan A.E ve Hediye E.'yi Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Silahın kabzasıyla başından yaralanan Gülşen K' ise Özel Anadolu Hastanesi'nde ayakta tedavi olduktan sonra taburcu edildi. Tedavi altına alınan A.E. ve Hediye E.'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ