Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Sedat Şahin ve kardeşi Vedat Şahin ile şarkıcı Seda Üren'in de aralarında bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

        Nihat ULUDAĞ / AHT - ÖZEL HABER

        Organize suç örgütü lideri olduğu öne sürülen Sedat Şahin ve kardeşi Vedat Şahin ile şarkıcı Seda Üren'in de aralarında bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

        İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz yıl cezaevinden tahliye olan Sedat Şahin'in yeniden suç örgütü yöneticiliği yaptığını tespit etti. Şahin ve çetesi yaklaşık 6 ay boyunca teknik ve fiziki takibe alındı. Dün sabah da operasyon için harekete geçildi.

        60 AYRI ADRESE EŞ ZAMANLI BASKINLAR DÜZENLENDİ

        Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Özel Hareket Polisi ve İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortak yaptığı operasyonda Beşiktaş, Şişli ve Nişantaşı'nda 60 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi.

        ŞAHİN KARDEŞLER GÖZALTINA ALINDI

        Sedat Şahin ve kardeşi Vedat Şahin'in dearalarında bulunduğu 50 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

        ÜNLÜ ŞARKICI SEDA ÜREN'DE GÖZALTINDA

        Yapılan operasyonda, şarkıcı Seda Üren de gözaltına alındı. Üren, yaklaşık 4 ay önce İstanbul Organize Şube Müdürlüğü'ne gelerek, yeni çıkaracağı kaset öncesinde menajeri tarafından tehdit edildiği şikayetinde bulunmuştu.

        Malatya Spor Klubü Eski Başkanı Turhan Çevik ve menejer Metin Korkmaz da gözaltında...

        AYRINTILAR GELİYOR...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ