Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Acun Medya’nın güvenlik amiri Mehmet Can Teker, dün gece İstanbul Altunizade’de saldırıya uğradı. Teker’i gece saat 01:00 sularında karşısına çıkan 5 kişi feci şekilde dövdü. Üzerinde ne varsa gasp etti. Saldırganlar Teker’in giysisinin bir kısmını çıkarı

        Acun Medya’nın güvenlik amiri Mehmet Can Teker, dün gece İstanbul Altunizade’de saldırıya uğradı. Teker’i gece saat 01:00 sularında karşısına çıkan 5 kişi feci şekilde dövdü. Üzerinde ne varsa gasp etti. Saldırganlar Teker’in giysisinin bir kısmını çıkarıp yarı çıplak halde bıraktıktan sonra bile darp etmeye devam etti. Daha sonra sırra kadem bastı.

        Yolda bir taksi sürücüsünün karşısına yarı çıplak ve yaralı halde çıkıp yardım isteyen Acun Medya adlı şirketin güvenlik amiri Mehmet Can Teker'in 5 saldırgan tarafından ciddi şekilde dövülüp gasp edildiği iddia edildi.

        BOLU'DAKİ ÇEKİMLERDEN DÖNDÜ

        Bir televizyon kanalında yayınlanan programın Bolu'da yapılan çekimlerinin ardından, servis aracıyla Mecidiyeköy'e gelen Acun Medya Güvenlik Amiri Mehmet Can Teker, Üsküdar'daki bulunan evine gitmek için saat 01.00 sıralarında Zincirlikuyu'dan metrobüse bindi.

        "5 KİŞİ GASP ETTİ"

        İddialara göre Üsküdar Altunizade durağında indikten sonra, Teker'i ağaçlık alandan çıkan 5 kişi darp etti. Teker'in dizüstü bilgisayarını, 2 adet cep telefonunu, cebinde bulunan 500 TL parayı ve elinde taşıdığı 1 adet takım elbiseyi alan şüpheliler, daha sonra Teker'in kıyafetlerini çıkarttı. Bir süre daha Teker'i yarı çıplak şekilde darp eden şüpheliler, koşarak olay yerinden uzaklaştı.

        KIYAFETLERİNİ ÇIKARTIP, DARP ETTİLER

        Darp edilen Teker, Altunizade Köprüsü'ne çıkarak yoldan geçen bir taksiyi durdurup yardım istedi. Taksi şoförü, Mehmet Can Teker'i aracına alıp en yakın polis merkezine götürdü. Yarı çıplak bir şekilde yaralıyı karşılarında gören polis ekipleri, önce ambulans çağırdı, sonra da bir polis memuru polis montunu çıkartıp yaralıya giydirdi.

        Kısa sürede polis merkezine gelen ambulansa bindirilen yaralı Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis Teker'in verdiği bilgiler doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Teker’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ