Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polis ve vatandaşlar 'sapık' aradı!

        AHT MUHABİRİ KENAN TAŞKIN'IN HABERİ

        Trabzon'un Esentepe Mahallesi sakinleri bugünlerde ilginç bir olayla karşı karşıya. Hemen her gün mahallenin karşısında bulunan Boztepe yamacının eteklerinden çıkan bir kişi pantolonunu çıkarıp evlerinin balkonlarındaki kadınlara cinsel organını gösteriyor. Yapılan şikayet üzerine polis ve AKUT ekipleri şahsı yakalamak üzere harekete geçti.

        MAHALLELİ İHBAR ETTİ

        Trabzon'un Esentepe Mahallesi sakinleri son zamanlarda sıkıntılı günler yaşıyor. Mahallenin hemen karşısında bulunan Boztepe mevkiinin yamaçlarından bir kişi günün belirli zamanlarında çalılıkların arasından mahalleye geliyor. Üzerindeki pantolonu ve iç çamaşırını çıkartan adam evlerinin balkonlarındaki kadınlara cinsel organını gösteriyor. Durumu mahalle muhtarı Mustafa Ayvaz'a aktaran mahalleli bu kişinin yakalanmasını istedi.

        POLİS EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

        Muhtar Ayvaz'ın durumu polis ekiplerine bildirilmesi üzerine harekete gecen dğomşlşlğı dün bu kişinin görüldüğü yeri kontrol etti. Dik yamaçtaki kayalıkların bulunduğu yeri uzaktan izleyen polis ekipleri iddia edilen kişiyi göremedikleri gerekcesiyle geri döndü. Yaşadıkları durum karşısında şaşkın olduklarını ifade eden mahalle muhtarı Ayvaz, "Her gün bu nedenle mahalleliden telefon geliyor. Polis nedense bu kişiyi yakalıyamıyor" dedi

        "FARKLI YERLERDE ORTAYA ÇIKIYOR"

        Yaşanan durumun yaklaşık bir haftadır devam ettiğini belirten Ayvaz, "Özellikle sabah saat 10.30-12.00 arasına bu kişi dik yamaçın farklı yerlerinden ortaya çıkıyor. Sakallı ve tahminen 50-55 yaşlarındaki bu kişi, pantolonunu ve iç çamaşırını çıkartarak cinsel organını evlerinin balkonundaki kadınlara gösteriyor. Durumu polise bildirdik . Onlar tamam bakacağız dediler ama bugün yine telefon geldi, adam farklı bir yerde yine aynı şekilde mahallelinin karşısına çıktı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Deli midir, sapık mıdır nedir bilmiyoruz. Bir çıkıyor bir kayboluyor" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ