Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, lisede okurken, 3 arkadaşıyla birlikte Samsun'dan uçak kaçırmayı planladıklarını, felsefe öğretmeninin ikna etmesi sonucu bu eylemden vazgeçtiklerini söyledi.

        Ordu'da 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen törene katılan Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, lisede okurken, 3 arkadaşıyla birlikte Samsun'dan uçak kaçırmayı planladıklarını, felsefe öğretmeninin ikna etmesi sonucu bu eylemden vazgeçtiklerini söyledi.

        Ordu Atatürk Kültür Merkezi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tören düzenlendi. Törene Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Vali Yardımcısı Abdullah Demir, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Jandarma Alay Komutanı Albay Şeref Çakmak, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Milletvekili İhsan Şener, törende yaptığı konuşmada, öğrencilik yıllarında başından geçen ilginç bir olayı anlatıp, öğretmenin verdiği eğitimin önemine dikkat çekti.

        UÇAK KAÇIRMA PLANI

        Şener, liseyi Samsun'da yatılı okulda okuduğunu, o dönemde judo sporu yaptığını ve 3 arkadaşıyla toplanıp, uçak kaçırmak için planlar yaptıklarını anlattı. Bunun için paraşüt kursuna giderek eğitim de aldıklarını söyleyen Şener, "Eylemimizi felsefe öğretmenimize anlattık. 'Tabi çocuklar' dedi, gözümüzdeki kararlılığı gördü, 'bunlar bunu yapacak' dedi. 'Bende sizin gibi düşünüyorum, gelin hep beraber kaçıralım' diye karşılık verdi. Bizim kendi aramızda yaptığımız toplantılarımıza o da iştirak etmeye başladı. Ve sonunda uçak kaçırmanın zararlarını o toplantı süresince anlattı. Birlikte bu işten vazgeçmiş olduk" diye konuştu.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ