Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Küfür kavgası can aldı

        Bursa'da kendisine küfrettiğini iddia ettiği arkadaşlarını kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunların hedefi olan iki kişiden biri olay yerinde hayatını kaybederken diğer kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

        Olay, saat 23.00 sıralarında Merkez Nilüfer İlçesi Küçük Sanayi Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Recep G. (59), Mehmet Uz (51) ve Süleyman Kayalı (59), Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Sitesi 41'inci bloktaki bir büfenin bahçesinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra Uz ile Kayalı henüz belirlenemeyen bir nedenle Recep G'ye küfretti. Alkolünde etkisi ile tartışmaya başlayan şahıslardan Recep G. belindeki silahı çıkararak önce Uz'a, daha sonra Kayalı'ya ateş ederek olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Servis ekibi intikal etti.

        Sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından Uz'un öldüğünü belirlerken, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Kayalı'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Uz'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

        Olay yerinden kaçan Recep G.kısa süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ