Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 8 ay sonra öldürdü

        BURSA'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde 59 yaşındaki Recep Güler, 8 ay önce restoranda tartıştığı arkadaşları 51 yaşındaki Mehmet Uz ve 59 yaşındaki Süleyman Kayalı'yı, içki almak için gittiği büfenin bahçesinde tabancayla vurdu. Mehmet Uz olay yerinde yaşamını yitirirken, hastaneye kaldırılan Süleyman Kayalı ambulansta, kendilerini Recep Güler'in vurduğunu söyledi. Kayalı da hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Recep Güler evinde suç aleti tabancayla yakalandı.

        Olay dün saat 23.00 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 41'inci Blok'ta meydana geldi. Arkadaş olan TIR şoförü Recep Güler, fabrikalara makine parçaları satan Süleyman Kayalı ve dökümcü Mehmet Uz, 8 ay önce Çalı Mahallesi'ndeki bir restoranda içki içerken, Süleyman Kayalı'nın Hollanda'dan gelen bir yakınının masaya davet edilip edilmemesi nedeniyle aralarında tartışma çıktı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga önlenirken bu olaydan sonra arkadaşlar bir daha görüşmedi.

        KARŞILAŞINCA KAVGA ETTİLER

        İddiaya göre dün gece evinden bira almak için büfeye gelen Recep Güler, bahçede bira içen iki eski arkadaşı ile karşılaştı. Eski tartışma yeniden başlayınca taflar arasında önce küfürleşme, sonra kavga çıktı.

        Kavga sırasında Recep Güler iddiaya göre üzerinde taşıdığı 7.65 milimetre çapındaki bulundurma ruhsatlı tabancayla Mehmet Uz'a 4, Süleyman Kayalı'ya da 3 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

        ÖLMEDEN VURANI SÖYLEDİ

        Mehmet Uz olay yerinde yaşamını yitirirken, Süleyman Kayalı da çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı Süleyman Kayalı hastaneye götürülürken "Bizi Recep vurdu" dedi ve hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

        Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polisler, iki arkadaşını vurduktan sonra evine giderek durumu eşine anlatan Recep Güler'i, suç aleti tabancayla birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ