Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kahreden kaza!

        Aydın'da bir baba aracını park etmek isterken fark etmediği 5 yaşındaki oğlunu ezdi.

        Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki Yunus Emre Girgin hayatını kaybederken, oğlunu ezdiğini öğrenen baba ise şoka girdi.

        Olay Köşk İlçesi'ne bağlı Cumayanı Köyü'nde dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gülfidan-İsmail Girgin çiftinin 5 yaşındaki tek çocukları, akşam babası köy kahvesine gittikten sonra komşularına gitti. Babasına çok düşkün olduğu öğrenilen Yunus Emre gece babası köy kahvesinden kamyoneti ile eve geldiğini aracın sesinden fark edince hemen babasının yanına gitmek için komşudan çıktı. Engebeli ve dar olan evinin önünde kamyonetini park etmek isteyen baba İsmail Girgin, fark etmediği oğlunu ezdi. Ağır yaralanan çocuk Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Olayın tüm köyde şok etkisi oluşturduğunu belirten Cumayanı Köyü Muhtarı Fikret Şahin, "Yunus Emre evin tek çocuğu ve babasına çok düşkündü. Kahveye bile babası ile birlikte gelir hepimiz onu çok severdik. Babasından hiç ayrılmazdı. Dün akşam da babası gelince yanına koşmuş. Babası aracı park etmek isterken Yunus Emre'yi fark etmemiş, bu talihsiz kaza yaşanmış" diye konuştu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ