Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika 'Nankör köpekler' tweeti ihraç ettirdi!

        CHP'li Şafak Pavey'e twitter'da hakaret eden AK Partili bir üyenin ihraç edilmesinin ardından, Gürsel Tekin de kamuda başörtüsü talebiyle eyleme hazırlanan Memur-Sen üyelerine twitter'da, "Karakter fukaralarının eylemi varmış. Kamuda başörtüsünün özgürlüğünü istiyorlarmış. Nankör köpekler" diye yazan bir CHP'linin ihraç edileceğini açıkladı.

        CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CNN TÜRK'te yayınlanan Saynur Tezel'in "Günlük" programına konuştu. Gürsel Tekin, CHP'deki twitter bombası için: "Gerçekten bunu yapmışsa kınıyorum. CHP'de bu tür insanların yaşama şansı olmaz. Gerekirse partiden de atarız." dedi.

        CHP'li Şafak Pavey hakkında sosyal paylaşım sitesi twitter'da "Allah bir bacağını almış, hala küfürden uyanmazsın, nedir bu inatçılık" ifadelerini kullanan AK Parti Gençlik Kolları üyesi Melik Birgin'den sonra Tekirdağ CHP Gençlik Kolları Başkanı'nın başörtüsü eylemiyle ilgili paylaştığı 'nankör köpekler' ifadesi tepkilerin hedefi oldu.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, parti gençlik kolları üyesi Melik Birgin'in görevden alınıp partiden atıldığını açıklarken CHP'li gençlik kolları başkanıyla ilgili ise partisi henüz bir işlem başlatmadı.

        Tekirdağ Belediyesi'nde memur olarak çalışan ve CHP Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Önay Taşdelen'in twitter hesabından başörtülülere 'Nankör köpek' demesi, Tekirdağ'da tartışma konusu oldu. Taşdelen attığı tweet'te, Memur Sen tarafından yapılan eylemi kast ederek "Yarın saat 12'de Tuğlalı Park'ta karakter fukaralarının eylemi varmış. Kamuda başörtüsünün özgürlüğünü istiyorlarmış. Nankör köpekler" demişti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ