Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eyüp’te TEM Otoyolu Akşemseddin Viyadüğü çıkışında, yol kenarındaki kanala atılmış bir kadın cesedi bulundu. Katil zanlısının olaydan sonra polise teslim olduğu öğrenildi.

        Eray EROLLU -Mustafa ŞEKEROĞLU/AHT

        TEM Otoyolu'na bıçaklanarak öldürülmüş bir kadın cesedi atıldı. Kısa süre sonra polise teslim olan taksi sürücüsü, kadının eski eşi olduğunu ve 'barışma teklifini' kabul etmediği için öldürdüğünü itiraf etti.

        İstanbul Eyüp TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü çıkışında dün gece yarısı, sürücüler yol kenarına atılmış bir kadın cesedi olduğunu gördü. Durum hemen polise bildirildi. Polis olay yerinde araştırma başlatırken ve çevrede el feneriyle kimlik ararken Sinan Seven adlı taksi sürücüsü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne giderek teslim oldu. 29 yaşındaki Sinan Seven, bir cinayet işlediğini ve teslim olmak istediğini söyledi. Seven, eski eşini bıçaklayarak öldürüp, yol kenarına attığını anlattı. Bu ifade üzerine harekete geçen cinayet polisi de olay yerine gitti. Yapılan incelemede genç kadının boğazına ve göğsüne aldığı 8 bıçak darbesi ile öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı Sinan Seven, ifadesinde 2 yıl önce "Şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşandığı eşi Gülşan Sarcan'ın kendisini telefonla aradığını ve 5 yaşındaki çocuklarının hasta olduğunu hastaneye götürmesi için yardım istediğini söyledi. Taksicilik yapan Sinan Seven, bu telefon üzerine eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evine gitti ve çocuğunu da alarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Çocuğunun bir süre hastanede kontrol altında tutulması gerektiğini öğrendiklerini belirten katil zanlısı ifadesinde "Çocuğumuz kontrolde kalacağı süre içinde uyudu. Biz de bir şeyler yemek için dışarı çıktık.Yemek yedikden sonra taksinin içinde giderken ona tekrar barışalım gel evlenelim teklifinde bulundum. Bana "ben hayatımda memnunum.Bir daha seninle olmam"dedi. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı.Sinirlendim kendime hakim olamadım.Bıçakladım.Ardından onu taksiden dışarı attım"diye konuştu,

        Olaydan sonra oğlunu bıraktığı hastaneye geri döndüğünü alıp, babasının evine gittiğini anlatan Sinan Seven, "Burada aileme yaptıklarımı anlattım. Babam polise gitmemiz gerektiğini söyledi.Sonra babamla buraya geldik" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ