Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Amca ve yeğene kurşun yağdırdı

        Adana'da bir kişi, aralarında husumetli bulunduğu iddia edilen amca ve yeğenine kurşun yağdırdı. Olayda amca hayatını kaybederken, yeğeni ağır yaralandı.

        Olay, merkez Seyhan ilçesindeki Şehit Duran Mahallesi, Manisalı Ali bey Cadesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 25 yaşlarındaki Erdinç İ., yolda karşılaştığı ve aralarında husumet bulunduğu öne sürülen Erol Soyubelli (45) ve yeğeni H. Soyubelli (25)'ye tabanca ile ateş açmaya başladı. Erdinç İ.'nin silahından çıkan kurşunlardan biri Erol Soyubelli'nin başına isabet ederken, biri de yeğeni H. Soyubelli'nin vücuduna isabet etti. Olayda ağır yaralanan amca ve yeğenine kaldırıldıkları Adana Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapıldı. Başına kurşun isabet eden Erol Soyubelli tüm çabalara rağmen kurtarılamazken, ağır yaralı olan yeğeni TOKİ Numune Hastanesi'ne sevkedilerek ameliyata alındı.

        Polis ekipleri, olaydan sonra bir minibüse binerek kaçan zanlı Erdinç İ.'yi yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ