Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çifte infazdan 'Yasak aşk' çıktı

        Konya'nın Kulu ilçesinde, 32 yaşındaki Mehmet Boztoprak bıçak ve şiş darbeleriyle, eşi 28 yaşındaki Çiçek Boztoprak başına 2 el ateş edilerek öldürüldü.

        Olay, Cumhuriyet Mahallesi Sürmeli Sokak No:18'de meydana geldi. İddiaya göre, Kars doğumlu olduğu ve 2 yıl önce ilçeye yerleştikleri öğrenilen Mehmet (32) ile Çiçek Boztoprak'ın (28) evine kimliği belirsiz kişiler geldi. Eve giren şüpheliler, Çiçek Boztoprak'ı tabanca ile kafasına iki el ateş ederek öldürdükten sonra kocası Mehmet Boztoprak'ı da bıçak ve şişleyerek kaçtılar. Yaralı halde evden kendini dışarı atan Mehmet Boztoprak, sürünerek geldiği sokakta vatandaşlardan yardım istedi. Yaralı adamı görenler sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan koca kurtarılamadı. Eve giren polisler Çiçek Boztoprak'ın başına isabet eden 2 kurşunla hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Çiçek Boztoprak'ın cesedi Kulu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Yürütülen soruşturma kapsamında, Konya'nın Kulu ilçesinde öldürülen çiftle ilgili ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kocasından sevdiğine kaçtığı iddia edilen ve 'Çiçek' takma adını kullanan kadının gerçek isminin Medine Özkan olduğu belirlendi. Olay, bugün sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Sürmeli Sokak No:18'de meydana gelmişti. Kars doğumlu olduğu ve 2 yıl önce ilçeye yerleştikleri öğrenilen Mehmet Boztoprak (32) ile takma adı Çiçek olduğu öğrenilen Medine Özkan (28) öldürülmüştü. Bıçakla ve şişle ağır yaralandıktan sonra sokağa kadar sürünerek çıkan Mehmet Boztoprak'ın ölmeden hemen önce birlikte yaşadığı kadının kocasının adını söylediği öğrenildi. Cinayetin ardından polis yaptığı araştırmada ilginç detaylara ulaştı. Çiçek Boztoprak olarak bilinen ve Mehmet Boztoprak ile resmi nikahlı olarak tanıtan öldürülen kadının aslında adının Medine Özkan olduğu ortaya çıktı. 2 yıl önce kocasını terk ederek Mehmet Boztoprak ile yaşamaya başlayan kadının öldürülme korkusuyla takma isim kullandığı belirlendi. Polis, olayla ilgili görgü tanığına ulaştı. Eve 2 şahsın geldiğini ve bir süre sonra çıkıp gittiklerini gören görgü tanığı şüpheliler hakkında bilgi verdi. Polis, olayla ilgili cinayet şüphelisi olarak Medine Özkan'ın eşi N.Ö. ve kardeşi E.Ö'yü yakalamak için çalışmalara başladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ