Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'nın Kestel ilçesinde bir binada asansör bakımı yapan işçi, 2. kattan boşluğa düştü. Ekipler, bilincini açık tutmaya çalıştıkları işçiyi 3 saatlik operasyonla kurtardı.

        Uğur USLUBAŞ / AHT

        Bursa'nın Kestel ilçesinde bir binada asansör bakımı yapan işçi, 2. kattan boşluğa düştü. Ekipler, bilincini açık tutmaya çalıştıkları işçiyi 3 saatlik operasyonla kurtardı.

        Edinilen bilgiye göre olay, Yeni Mahalle Fatih Caddesi Mimar Sinan Sokak'ta bir iş merkezinde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş merkezindeki asansörün bakımını yapan Ersin Güre (28) isimli işçi, dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü. Yardım çığlıkları atarak sesini duyuran yaralı işçiyi gören mesai arkadaşları, hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekiplerine, Bursa Valiliği Sivil Savunma ekipleri de yardım etti.

        Sağlık ekipleri, asansör boşluğunda hareketsiz bir şekilde duran işçinin bilincini sürekli açık tutmaya çalıştı. Kurtarma esnasında kabinin düşmemesi için önlem almaya çalışan ekipler, işçinin yanından hiç ayrılmadı. Asansörü düzeneklerle sabit tutmayı başaran ekipler, daha sonra sağlık ekiplerini yaralı işçinin yanına indirdi.

        Burada yapılan müdahalenin ardından işçi, sivil savunma, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla sedyeye konuldu. Kurtarma operasyonunun ardından işçi bulunduğu yerden çıkarılarak ambulansa nakledildi. İşçinin vücudunda kırıklar olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ