Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer görevini Nabi Avcı’ya devretti. Avcı, konuşmasına efsane Milli Eğitim bakanlarından Hasan Ali Yücel’e teşekkür ederek başladı.

        Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer görevini Nabi Avcı’ya devretti. Avcı, konuşmasına efsane Milli Eğitim bakanlarından Hasan Ali Yücel’e teşekkür ederek başladı.

        Avcı sözlerine şöyle devam etti:

        “Hüseyin Çelik, Nimet Baş’a ve son olarak sayın Bakanı Ömer Dinçer’e bugüne kadar bu bakanlığı böyle bir yere getirdiği için teşekkür ediyorum. Üzerine yeni şeyler inşa edeceğimiz bir bakanlık devrediyorsunuz. Bunun için geceli gündüzlü çalıştığınızı, bunun verimlerini de nasıl almakta olduğumuzun yakından şahidiyim Milli Eğitim Komisyonu Başkanı olarak. Kadim dostluğumuza güvenerek biliyorum ki bundan sonra da başımız sıkıştığında sizden yararlanacağımızı biliyorum. Bir de bugün karne alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

        İnşallah el birliğiyle daha ileriye götürmek için, başlattığınız hayırlı hizmetleri devam ettirmek için, bizde bizden sonrakilere aynı iyi duygularla bu görevi devredebileceğimiz çalışma ortamı diliyorum. Teşekkür ediyor ve sağlık güzellikler diliyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ