Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa Polisi tarafından Yıldırım ilçesinde aynı mahallede düzenenen iki ayrı operasyonda 4 kilo esrar ile 850 adet extacy hap ve 8 paket de yeni nesil uyuşturucu olarak adlandırılan Bonzai maddesi ele geçti. Operasyonlarda iki kişi gözaltına alınırken, Na

        Bursa Polisi tarafından Yıldırım ilçesinde aynı mahallede düzenenen iki ayrı operasyonda 4 kilo esrar ile 850 adet extacy hap ve 8 paket de yeni nesil uyuşturucu olarak adlandırılan Bonzai maddesi ele geçti. Operasyonlarda iki kişi gözaltına alınırken, Narkotik köpeği Alfa döşeme altına gizlenen esrarı kısa sürede bulmayı başardı.

        Edinilen bilgiye göre uyuşturucu ile mücadelesini sürdüren Narkotik Polisi, Beyazıt Mahallesi'ndeki iki ayrı evde uyuşturucu olduğu bilgisiyle operasyon yaptı. Evlerden ilkinde yapılan aramada 1 kilo esrar ile 850 adet cinsel uyarıcı Extacy hap ile son yıllarda müptelaların gözdesi olan 8 paket Bonzai uyuşturucu ele geçirildi. Ekipler, uyuşturucu maddelerin sahibi olduğu iddia edilen ve 8 ayrı suçtan sabıkası olan Y.T.'yi (20) gözaltına aldı.Ekipler aynı mahallede bulunan diğer evdeki baskında ise yapılan ilk aramada uyuşturucu maddesine ulaşamadı. Bunun üzerine Narkotik köpeği Alfa eve getirilerek, bir kez daha arama yapıldı. Alfa odadaki halıya tepki verince, yapılan detaylı incelemede halıyla gizlenen döşemenin altındaki özel zulada 4 kilo esrar maddesie ele geçti.

        Bu operasyonda da iki ayrı suçtan kaydı bulunan S.D. (21) gözaltına alındı, Soruşturma sürdürnülüyor.

        AHT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ