Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bergamada koca dehşeti!

        İzmir'in Bergama İlçesi'nde 44 yaşındaki B. A., yaklaşık 3 yıl önce kendisini terk eden eşini ve birlikte yaşadığı adama kurşun yağdırdı. Eşi ile eşinin birlikte yaşadığı adamı öldüren zanlı B.A. gözaltına alındı.

        Olay, bugün saat 17.30 sıralarında, Gazipaşa Mahallesi Ay Sokak 9 numarada meydana geldi. Diyarbakır'da oturan 28 yaşındaki F.A., yaklaşık 3 yıl önce aile içi geçimsizlik nedeniyle 11 yaşındaki çocuğunu yanına alarak eşi B. A.'yı terk etti. Diyarbakır'da tanıştığı inşaat işçisi 51 yaşındaki M. G. ile F. A., İzmir'e geldi. Birlikte yaşamaya başlayan ve 2 yıl önce V.A. adında bir çocukları dünyaya gelen ikili, 8 ay önce de Bergama'ya yerleşti.

        Eşi ile eşinin birlikte yaşamaya başladığı adamın Bergama'da oturduklarını öğrenen B.A., yanına aldığı tabanca ile ikilinin evine gitti. Zili çalan B.A.'ya binanın dış kapısını açmak için ikinci kattan aşağı inen M. G., kafasından ve göğsünden vuruldu. M. G. kanlar içinde yere düşerken, 2'inci kata çıkan Bayram A., F. A.'nın bulunduğu dairenin kilitli kapısını camı kırarak açtı. İçeride 2 çocuğun da bulunduğu daireye giren B.A., F.A.'yı başından ve göğsünden 3 kurşunla yaralayarak kaçtı.

        Silah sesini duyup olay yerine gelen vatandaşların yaralıları görmesi üzerine durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine binaya gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, M. G.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı F. A., acil yardım ekiplerince kaldırıldığı Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

        Olayın ardından kaçan B. A., Atmaca Mahallesi İncirli Mesçit Sokak üzerinde yakalandı. Silah ise zanlının kaçış güzargahı üzerinde yol kenarında bulundu. Evde yapılan incelemenin ardından Mehmet G.'nin cesedi morga kaldırıldı. Olayın ardından F. A'nın, B. A.'dan olan ;kız çocuğu 11 yaşındaki D.A. ile birlikte yaşadığı kişiden olan V.A., Çocuk Şube Bürosu ekiplerince gözlem altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        TUTUKLANDI

        Kendisini terk eden eşi ve birlikte yaşadığı kişiyi tabanca ile öldürmekten adliyeye sevk edilen B. A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ