Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara polisi, geçtiğimiz günlerde Çankaya'daki bir gece kulübünde giren kar maskeli saldırganları yakalamak için Altındağ Hıdırlıtepe Mahallesi'nde bazı evlere baskın düzenledi.

        Ankara polisi, geçtiğimiz günlerde Çankaya'daki bir gece kulübüne giren kar maskeli saldırganları yakalamak için Altındağ Hıdırlıtepe Mahallesi'nde bazı evlere baskın düzenledi. Özel Harekat Ekiplerinin de katıldığı operasyonda saldırganları yakalamak için mahalle abluka altına alındı. Gece kulübünü basan kar maskeli saldırganlar 2 kişiyi yaralamış, kaçan saldırganlardan biri kullanmış olduğu uzun namlulu kaleşnikof silah ile polis tarafından yakalanmıştı.

        Geçtiğimiz günlerde Çankaya'da bulunan bir gece kulübüne kar maskeli kişiler tarafından saldırı düzenlenmişti. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada olayda 2 kişi ayaklarından hafif şekilde yaralandığı belirtilmişti. Polis ekipleri kaçan saldırganlardan birini kullanmış olduğu uzun namlulu kaleşnikof silah ile yakalamıştı.

        Kaçan diğer saldırganları yakalamak için Ankara Polisi harekete geçti. Saldırganları yakalamak için Altındağ ilçesindeki Hıdırıtepe Mahallesi'nde Özel Harekat Ekipleri'nin de katıldığı bazı evlere baskın düzenledi. Çok sayıda polisin katıldığı operasyonda mahalle adeta abluka altına alındı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ