Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Taksiciyi başından vurup öldürmüşler

        Ahmet ÜNSAL/AHT

        Manisa'da bir gündür kendisinden haber alınamayan taksici 55 yaşındaki Musa Şimşek'in, başına ateş edilip öldürüldükten sonra bir kanala atılmış cesedi bulundu. Öte yandan talihsiz taksicinin cüzdanının da üzerinde olduğu, ancak içinde para bulunmadığı ifade edildi.

        Manisa merkez Mesir Taksi Durağı'nda 45 T 0102 plakalı taksinin şoförlüğünü yapan evli ve üç çocuk babası 55 yaşındaki Musa Şimşek, dün saat 09.30 sıralarında bir müşteri aldıktan sonra duraktan ayrıldı. Şimşek'in gece eve dönmemesi üzerine şüphelenen oğlu Aykut Şimşek, durumu polis ekiplerine bildirdi. Bunu üzerine polis, taksi şoförünün bulunması için çalışma başlattı. Bugün saat 10.30 sıralarında Horokozköy Mahallesi Bağcılık Araştırma Enstitüsü'nün arkasındaki boş kanalda bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri buraya gitti. Yapılan incelemede, kanaldaki cesedin taksi şoförü Musa Şimşek'e ait olduğu ve başına bir el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Şimşek'in kullandığı 45 T 0102 plakalı taksi ise, olay yerine 1 kilometre uzaklıktaki Fatih Mahallesi Söğüt Sokak'ta bulundu. Taksinin camlarının kırık olduğu, ön koltukta kan izleri ile Şimşek'e ait olduğu düşünülen cep telefonunun bulunduğu öğrenildi.

        CÜZDANINDA PARA YOK

        Bu arada, talihsiz taksicinin cüzdanının da üzerinde olduğu, ancak içinde para bulunmadığı ifade edildi. Cinayete kurban giden taksici Şimşek'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili polis 8 kişinin ifadesine başvurdu. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, "Cinayetle ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız gerekli soruşturmayı başlattı. İl Emniyet Müdürlüğümüz ise geniş çaplı bir araştırma yapıyor. Fail veya faillerinin en kısa sürede yakalanacağına inanıyoruz. Yaşanan olay üzücü bir olay. Yakınlarına başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ