Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yargı Kartal'da, dünyanın en büyük adalet sarayı olarak inşa edilen Anadolu Adalet Sarayı'nda elektriklerin kesilmesiyle çok sayıda insan asansörlerde mahsur kaldı. Yaklaşık bir saat boyunca asansörde bekleyen vatandaşlar ,elektriklerin gelmesiyle dışarıya çıka

        Kartal'da, dünyanın en büyük adalet sarayı olarak inşa edilen Anadolu Adalet Sarayı'nda elektriklerin kesilmesiyle çok sayıda insan asansörlerde mahsur kaldı. Yaklaşık bir saat boyunca asansörde bekleyen vatandaşlar ,elektriklerin gelmesiyle dışarıya çıkabildi.

        Dün öğleden sonra meydana gelen olayı bir vatandaş da cep telefonu ile görüntüledi. Görüntülerde, çekimi yapan vatandaşın katlarda kalan asansörleri tek tek gezdiği ve mahsur kalanların sayısı ile ilgili bilgi almaya çalıştığı görüldü. Asansörlerde kalanların ise jeneratörlerin neden çalışmadığını sorduğu, kurtulmak için yetkililerin devreye girmesini istediği görüntüler yansıdı.

        Görüntüleri çeken vatandaşın, "İstanbul Anadolu Yakası Adalet Sarayı'nda elektrik kesintisi insanların mahsur kalmasına neden oldu. Asansörlerde vatandaş mahsur durumda ve yardım bekliyor. Jeneratörlerin olmadığı adliye sarayında her katta yaklaşık 16-17 asansör bulunmakta ve asansörde mahsur kalanların sayısı oldukça fazla." dediği görülüyor.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ