Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sultangazi'de bir taksi durağına gelen şahıslar, duraktakilere saldırdı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtilen olayda 6 kişi yaralandı. Taksicilerden birine, saldırganların kaçarken kullandığı otomobil çarptı. Duraktaki kavga ve otomobilin ç

        Sultangazi'de bir taksi durağına gelen şahıslar, duraktakilere saldırdı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtilen olayda 6 kişi yaralandı. Taksicilerden birine, saldırganların kaçarken kullandığı otomobil çarptı. Duraktaki kavga ve otomobilin çarpma anı saniye saniye kaydedildi.

        Olay, 02.00 sıralarında 50. Yıl Mahallesi'nde bir taksi durağında meydana geldi. İddiaya göre durağın eski çalışanlarından biri, alacakları yüzünden yanına 5 arkadaşını da alarak durağa geldi. Saldırganlar ve durak çalışanları arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı sopalı kavgaya dönüştü. İki grup, sokak ortasında uzun süre kavga etti. Sopalar ve ekmek bıçaklarının kullanıldığı kavga sırasında saldırganlar olay yerine geldikleri araca binerek kaçmak istedi. Şahısların bindiği otomobil, hızla olay yerinden uzaklaşırken bir taksiciye çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan taksici, yere düştü. Otomobil hızla olay yerinden uzaklaşırken, yaralı taksici durağa girerek yardım istedi. Yere yığılan taksici, cep telefonuyla polisi aradı. Yaşananlar, duraktaki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

        İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 6 kişi ambulanslarla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırganlar olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi.

        Durakta çalışan bir taksici, saldıranların durak sahibinin tanıdığı olabileceğini, gelip saldırdıklarını arkadaşlarının yaralandığını birinin ise durumunun ağır olduğunu söyledi.

        Polis, eşkallerini belirlediği saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ