Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Partili Milletvekili Ali Aşlık dünya evine girdi

        AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, gıda teknisyeni Şerife Aslan ile evlendi. Çiftin nikahına ;AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ile Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay verdi.

        AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, 7 ay önce tanıştığı gıda teknisyeni Şerife Aslan ile dünya evine girdi. Kaya İzmir Termal Convention Otel'de düzenlenen törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, bazı AK Parti milletvekilleri, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, AK Parti milletvekilleri İbrahim Yiğit, Zülküf Kazdağ, İsmail Safir, Erol Kaya, Hasan Karal, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, gelinin eniştesi Kenan Barut, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay yaptı.

        Çiftin nikahını ise AK Parti'li Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş kıydı. Kertiş çifte bir ömür boyu mutluluk ve huzur diledi.

        Çiftin evlilik cüzdanını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay verdi. ;Günay, nikah töreninde kısa bir konuşma yaparak, "Allah her yuvaya böyle güzel günler göstersin. Çiftimize saadet diliyorum. Allah vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nesip etsin. En kötü günleri bile böyle olsun" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ