Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Bahçeli: Milletin emanetine leke sürüldü

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Darıca belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katılmak için geldiği Kocaeli'de, Gebze gişelerinde partililer tarafından karşılandı.

        Bahçeli, daha sonra Darıca Spor Salonu'na geçti. Partisinin Darıca belediye başkan adayının Arif Gülen olduğunu açıklayan Bahçeli, törende yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin milletin emanetlerine leke sürdürdüğünü savundu.

        Bahçeli, şöyle devam etti: ''PKK'nın kaçırarak, aylardır elinde tuttuğu 8 kamu görevlimiz iğrenç bir pazarlığa konu edinmiştir. PKK, hükümetin acziyet ve ikramcı politikaları sayesinde koskoca Türk devletini küçültücü ve gurur kırıcı bir pozisyona sokmuştur. Bu olacak ve normal görülecek bir şey değildir. Terör örgütü döktüğü kanların, işlediği cinayetlerin yanında insan kaçırarak da sicilini iyice karartmış ve kirletmiştir.

        PKK, aldığı tavizlerle 8 kamu görevlisini neye hizmet ettiği malum olan bir heyete teslim tutanağı ve imza karşılığında teslim etmiştir. Bu caniler kimdir ki tutanak tanzim edebilecek kadar cüret ve cesarete sahip olmuşlardır.''

        Bahçeli, ''PKK'ya şirinlik yapan, İmralı canisine kucak açan, Kandil'e heyecan ve cesaret aşılayan bu zihniyet, Türk milletine, Türk milliyetçiliğine ve milli birliğimizin her eserine ateş püskürtmektedir'' şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ